Home | Tervezés | Tervezési folyamat

TERVEZÉSI FOLYAMAT

ISMERKEDÉS / interjú

Több egyeztetés alkalmával ismerjük meg a tervezési feladatot, és mérjük fel a tulajdonosok elképzeléseit, stílusát, anyagi lehetőségeit.

HELYSZÍNI FELMÉRÉS (felújítás esetén)

Helyszíni bejárás során ismerjük meg az ingatlan adottságait és vesszük fel méreteit, melynek alapján megkezdjük a tervezési folyamatot.

BERENDEZÉSI ALAPRAJZ KÉSZÍTÉSE

A felmért igények és a már meglévő információink szerint készítjük el a berendezési alaprajzot, mely ismerteti a berendezési tárgyak pozícióját és méreteit.

3D – FOTOREALISZTIKUS LÁTVÁNYTERVEZÉS (igény szerint)

A fotorealisztikus látványtervek kiválóan illusztrálják a berendezés alakulását. Ennél az opciónál nem a teljes ingatlanról, hanem Megrendelőink által preferált és kiválasztott helyiségekről készülnek látványtervek.

LAKBERENDEZÉS

A lakberendezési folyamat részét képezi a beépítésre kerülő elemek (burkolatok, szaniterek, csaptelepek, nyílászárók, egyedi tervezésű épített bútor anyagok) kiválasztása. Továbbá döntés születik a felületképzésről (falszínek, tapéták, designfestés, egyedi falburkolatok), lámpatestekről, mobiliáról (mobil bútorok), lakástextilről és a dekorációról.

Végeredményképpen minden kiválasztott anyag, szín, textúra, struktúra és berendezési tárgy, egymást támogatva és kiegészítve alkotnak egységet.

TERVEZÉSI DÍJSZABÁS:
LAKBERENDEZÉS

10 000 Ft / m2

3D LÁTVÁNYTERVEZÉS (opcionális)

7 000 Ft / m2

 

Amennyiben tervezési folyamatunk és referenciáink megnyerték tetszését, várjuk megtisztelő megkeresését.