Home | Tervezés | Tervezési folyamat

TERVEZÉSI FOLYAMAT

ISMERKEDÉS / interjú

Több egyeztetés alkalmával ismerjük meg a tervezési feladatot, és mérjük fel a tulajdonosok elképzeléseit, stílusát, anyagi lehetőségeit.

HELYSZÍNI FELMÉRÉS (felújítás esetén)

Helyszíni bejárás során ismerjük meg az ingatlan adottságait és vesszük fel méreteit, melynek alapján megkezdjük a tervezési folyamatot.

BERENDEZÉSI ALAPRAJZ KÉSZÍTÉSE

A felmért igények és a már meglévő információink szerint készítjük el a berendezési alaprajzot, mely ismerteti az egyedi épített bútorok pozícióját és méreteit, valamint a berendezési tárgyak alakulását.

EGYEDI ÉPÍTETT BÚTORTERVEK KÉSZÍTÉSE

Az egyedi tervezésű épített bútoroknak több előnyük van a készen vásárolt darabokkal szemben. A helyi adottságokat, méreteket figyelembe véve és integrálva készülnek a bútortervek. A tervezés megkezdése előtt részletesen feltérképezzük az igényeket, melynek segítségével minden tárolóelem az Ügyfél használati szokásai szerint épül meg.

RÉSZLEGES BELSŐÉPÍTÉSZETI TERVEZÉS

Ez az opció tartalmazza az egyedi bútorok által érintett gépészeti és elektromos kiállások végleges pozicionálását.
Felületképzési terv készítése.

LAKBERENDEZÉS

A lakberendezési folyamat részét képezi a beépítésre kerülő elemek (burkolatok, szaniterek, csaptelepek, nyílászárók, egyedi tervezésű épített bútor anyagok) kiválasztása. Továbbá döntés születik a felületképzésről (falszínek, tapéták, designfestés, egyedi falburkolatok), lámpatestekről, mobiliáról (mobil bútorok), lakástextilről és a dekorációról.

Végeredményképpen minden kiválasztott anyag, szín, textúra, struktúra és berendezési tárgy, egymást támogatva és kiegészítve alkotnak egységet.

3D – FOTOREALISZTIKUS LÁTVÁNYTERVEZÉS (igény szerint)

A fotorealisztikus látványtervek kiválóan illusztrálják a belső terek, épített bútorok és a berendezés alakulását. Ennél az opciónál nem a teljes ingatlanról, hanem Megrendelőink által preferált és kiválasztott helyiségekről készülnek látványtervek.

KIVITELEZÉSI FOLYAMAT TÁMOGATÁSA

Tervezők magyarázattal, tanácsadással segítik a kivitelezés során – tervekkel kapcsolatban – felmerülő szakkérdések megoldását, és szükséges időközönként megjelennek az építési helyszínen.

TERVEZÉSI DÍJSZABÁS:

 

RÉSZLEGES BELSŐÉPÍTÉSZETI TERVEZÉS – EGYEDI ÉPÍTETT BÚTORTERVEZÉS – LAKBERENDEZÉS

12 000 Ft / m2

3D LÁTVÁNYTERVEZÉS (opcionális)

7 000 Ft / m2

 

Amennyiben tervezési folyamatunk és referenciáink megnyerték tetszését, várjuk megtisztelő megkeresését.