Home | Tervezés | Tervezési folyamat

TERVEZÉSI FOLYAMAT

ISMERKEDÉS / interjú

Több egyeztetés alkalmával ismerjük meg a tervezési feladatot, és mérjük fel a tulajdonosok elképzeléseit, stílusát, anyagi lehetőségeit.

HELYSZÍNI FELMÉRÉS (felújítás esetén)

Helyszíni bejárás során ismerjük meg az ingatlan adottságait és vesszük fel méreteit, melynek alapján megkezdjük a tervezési folyamatot.

BERENDEZÉSI ALAPRAJZ KÉSZÍTÉSE

A felmért igények és a már meglévő információink szerint készítjük el a berendezési alaprajzot. Ennek alapján ismertetjük az egyedi épített bútorok pozícióját és méreteit, valamint a berendezési tárgyak alakulását.

KÖLTSÉGKONSZIGNÁCIÓ KÉSZÍTÉSE (igény szerint)

Az élethelyzetekből és különböző igényekből adódóan, minden ingatlan kialakítása más és más, ezért más a költség vonzata is. Már a folyamat legelején kitérünk az anyagi lehetőségekre, a projekttel kapcsolatos elképzelésekre, hogy tisztában legyünk a gyakorlati megvalósulás realitásával. Igény szerint költségkonszignációt készítünk, mely a folyamat során segítségünkre lehet az anyagiak nyomon követesében.

EGYEDI ÉPÍTETT BÚTORTERVEK KÉSZÍTÉSE

Az egyedi tervezésű épített bútoroknak több előnyük van a készen vásárolt darabokkal szemben. A helyi adottságokat, méreteket figyelembe véve és integrálva készülnek a bútortervek. A tervezés megkezdése előtt részletesen feltérképezzük az igényeket, melynek segítségével előszobánk, konyhánk és tárolószekrényeink valóban a mi használati szokásaink szerint épülnek meg.

RÉSZLEGES BELSŐÉPÍTÉSZETI TERVEZÉS

Ez az opció tartalmazza az egyedi bútorok által érintett gépészeti és elektromos kiállások végleges pozicionálását.
Felületképzési terv készítése.

LAKBERENDEZÉS

A lakberendezési folyamat részét képezi a beépítésre kerülő elemek (burkolatok, szaniterek, csaptelepek, nyílászárók, egyedi tervezésű épített bútor anyagok) kiválasztása. Továbbá döntés születik a felületképzésről (falszínek, tapéták, designfestés, egyedi falburkolatok), lámpatestekről, mobiliáról (mobil bútorok), lakástextilről és a dekorációról.

Végeredményképpen minden kiválasztott elem és berendezési tárgy, egymást támogatva és kiegészítve alkotnak egységet, egy illetve több szintes ingatlan esetén is.

3D – FOTOREALISZTIKUS LÁTVÁNYTERVEZÉS (igény szerint)

A fotorealisztikus látványtervek kiválóan illusztrálják a belső terek, épített bútorok és a berendezés alakulását. Ennél az opciónál nem a teljes ingatlanról, hanem Megrendelőink által preferált és kiválasztott helyiségekről készülnek látványtervek.

KIVITELEZÉSI FOLYAMAT TÁMOGATÁSA

Tervezők magyarázattal, tanácsadással segítik a kivitelezés során – tervekkel kapcsolatban – felmerülő szakkérdések megoldását, és szükséges időközönként megjelennek az építési helyszínen.

TERVEZÉSI DÍJSZABÁS:
RÉSZLEGES BELSŐÉPÍTÉSZETI TERVEZÉS – EGYEDI ÉPÍTETT BÚTORTERVEZÉS – LAKBERENDEZÉS

10 000 Ft / m2

3D LÁTVÁNYTERVEZÉS (opcionális)

7 000 Ft / m2

 

Amennyiben tervezési folyamatunk és referenciáink megnyerték tetszését, várjuk megtisztelő megkeresését.