Home | Tervezés | Tervezési folyamat

TERVEZÉSI FOLYAMAT

ISMERKEDÉS / interjú

Mindenre kiterjedően mérjük fel az igényeket, több egyeztetés alkalmával ismerjük meg a tervezési feladatot, a tulajdonosok elképzeléseit, stílusát, anyagi lehetőségeit.

HELYSZÍNI FELMÉRÉS (felújítás esetén)

Helyszíni bejárás során ismerjük meg az ingatlan adottságait és vesszük fel méreteit, majd elkezdjük az egyeztetést a térszervezési, valamint az átalakítással járó technikai megoldásokkal kapcsolatban.

BERENDEZÉSI ALAPRAJZ KÉSZÍTÉSE

A felmért igények és a már meglévő információink szerint készítjük el a berendezési alaprajzot, mely ismerteti a helyiségek méretét, kapcsolatát és funkcióját, valamint a berendezési tárgyak, egyedi épített bútorok alakulását.

3D – FOTOREALISZTIKUS LÁTVÁNYTERVEZÉS (igény szerint)

A fotorealisztikus látványtervek kiválóan illusztrálják a belső terek, épített bútorok és a berendezés alakulását. Ennél az opciónál nem a teljes ingatlanról, hanem Megrendelőink által preferált és kiválasztott helyiségekről készülnek látványtervek.

RÉSZLETTERVEK KÉSZÍTÉSE
  • bontási – újraépítési terv (felújítás esetén)
  • válaszfalak és beltéri nyílászárók pozicionálási terve (új építés esetén)
  • szárazépítészeti terv
  • vizesgépészeti kiállások pozicionálási terve
  • elektromos kiállások pozicionálási terve / lámpakiosztás – kapcsolás
  • elektromos kiállások pozicionálási terve / dugaljkiosztás
  • burkolási és felületképzési terv
  • burkolatkiosztási terv (hidegburkolattal érintett felületek)
EGYEDI ÉPÍTETT BÚTORTERVEK KÉSZÍTÉSE

A helyi adottságokat, méreteket figyelembe véve és integrálva készülnek a bútortervek. A tervezés megkezdése előtt részletesen feltérképezzük az igényeket, melynek segítségével minden tárolóelem az Ügyfél használati szokásai szerint épül meg.

LAKBERENDEZÉS

A lakberendezési folyamat részét képezi a beépítésre kerülő elemek (burkolatok, szaniterek, csaptelepek, nyílászárók, egyedi tervezésű épített bútor anyagok) kiválasztása. Továbbá döntés születik a felületképzésről (falszínek, tapéták, designfestés, egyedi falburkolatok), lámpatestekről, mobiliáról (mobil bútorok), lakástextilről és a dekorációról.

Végeredményképpen minden kiválasztott anyag, szín, textúra, struktúra és berendezési tárgy, egymást támogatva és kiegészítve alkotnak egységet.

KIVITELEZÉSI FOLYAMAT TÁMOGATÁSA

Tervezők magyarázattal, tanácsadással segítik a kivitelezés során – tervekkel kapcsolatban – felmerülő szakkérdések megoldását, és szükséges időközönként megjelennek az építési helyszínen.

TERVEZÉSI DÍJSZABÁS:
BELSŐÉPÍTÉSZETI TERVEZÉS – LAKBERENDEZÉS

15 000 Ft / m2

3D LÁTVÁNYTERVEZÉS (opcionális)

7 000 Ft / m2

 

Amennyiben tervezési folyamatunk és referenciáink megnyerték tetszését, várjuk megtisztelő megkeresését.