Home | PORTFOLIO | morzsányi MODERN Marrakesh

morzsányi MODERN Marrakesh

Munkáink során nem elsősorban a divatot és éppen aktuális trendeket követjük, hanem megvizsgálva Ügyfeleink igényét és egyéniségét tervezzük meg a koncepciót és hozzuk létre az élettereket. Nagyon szeretünk más és más hangulatú stílusban tervezni, melyek végül Megbízóink személyiségét türközik. Ez a munka, nem mindennapi módon egy kis Marokkót csempészett az életünkbe, mely egy új építésű társasház kertkapcsolatos lakásában valósult meg.
Az építészeti térszervezés és térfűzés eredményeképpen a lakás minden nényzetcentimétere hasznos és funkcionális. A előtérből nyílik a fürdőszoba, a mellékhelyiség és a tároló, valamint a nappali – étkező – konyha, továbbá a nappaliból az iroda és a hálószoba. A felmerülő igények között kiemelt fontosságú volt az otthoni munkahely kialakítása, mely az elmúlt időszak kihívásai miatt még fokozottabban szükségessé vált. A cél nem csak egy munkaállomás kialakítása volt, hanem a mindennapi munkavégzés lehetőségének megteremtése, ennek megfelelő alaprajzi-, elektromos- és bútortervezéssel.
Az egyedi épített bútorokat minden érintett helyiségben úgy terveztük meg, hogy az adott falszakaszok teljes szélességükben és magasságukban beépüljenek. Ezzel sok tárolóhelyet nyertünk optikailag elrejtve és lehetőséget adva a mobil bútorok érvényesülésének és szellős elrendezésének. A fehér színvilágot fa berendezési tárgyakkal és textilekkel tettük otthonossá, feketével kontrasztossá, marokkói kiegészítőkkel pedig izgalmassá, melyek közül személyes kedvenceim a közel egy méter magas sziget és étkező fölötti lámpatestek.

Amennyiben referenciáink megnyerték tetszését, kérjük tekintse meg tervezési opcióinkat..