Loading
Oldal betöltése

TERVEZÉSI FOLYAMAT

ISMERKEDÉS / interjú
Több egyeztetés alkalmával ismerjük meg a tervezési feladatot, és mérjük fel a tulajdonosok elképzeléseit, stílusát, anyagi lehetőségeit.

HELYSZÍNI FELMÉRÉS (felújítás esetén)
Helyszíni bejárás során ismerjük meg az ingatlan adottságait és vesszük fel méreteit, melynek alapján megkezdjük a tervezési folyamatot.

BERENDEZÉSI ALAPRAJZ KÉSZÍTÉSE
A felmért igények és a már meglévő információink szerint készítjük el a berendezési alaprajzot. Ennek alapján ismertetjük az egyedi épített bútorok pozícióját és méreteit, valamint a berendezési tárgyak alakulását.

KÖLTSÉGKONSZIGNÁCIÓ KÉSZÍTÉSE (igény szerint)
Az élethelyzetekből és különböző igényekből adódóan, minden ingatlan kialakítása más és más, ezért más a költség vonzata is. Már a folyamat legelején kitérünk az anyagi lehetőségekre, a projekttel kapcsolatos elképzelésekre, hogy tisztában legyünk a gyakorlati megvalósulás realitásával. Igény szerint költségkonszignációt készítünk, mely a folyamat során segítségünkre lehet az anyagiak nyomon követesében.

EGYEDI ÉPÍTETT BÚTORTERVEK KÉSZÍTÉSE
Az egyedi tervezésű épített bútoroknak több előnyük van a készen vásárolt darabokkal szemben. A helyi adottságokat, méreteket figyelembe véve és integrálva készülnek a bútortervek. A tervezés megkezdése előtt részletesen feltérképezzük az igényeket, melynek segítségével előszobánk, konyhánk és tárolószekrényeink valóban a mi használati szokásaink szerint épülnek meg.

(Felhívjuk a figyelmet arra, hogy amennyiben a vizesgépészeti és elektromos kiállások kiépítésre kerültek és nem voltak összehangolva az egyedi bútortervekkel, akkor sok ponton nem lesznek kompatibilisek. Ilyenkor érdemes vizesgépész és elektromos szakember segítségét kérni és a kiállásokat a bútortervek szerint módosítani.)

3D - FOTOREALISZTIKUS LÁTVÁNYTERVEZÉS (igény szerint) A fotorealisztikus látványtervek kiválóan illusztrálják a belső terek, épített bútorok és a berendezés alakulását. Ennél az opciónál nem a teljes ingatlanról, hanem Megrendelőink által preferált és kiválasztott helyiségekről készülnek látványtervek.

KIVITELEZÉSI FOLYAMAT TÁMOGATÁSA Tervezők magyarázattal, tanácsadással segítik a kivitelezés során - tervekkel kapcsolatban - felmerülő szakkérdések megoldását, és szükséges időközönként megjelennek az építési helyszínen.


TERVÉSI DÍJSZABÁS / M2 ÁRAK:
EGYEDI ÉPÍTETT BÚTORTERVEZÉS ÉS LAKBERENDEZÉS

150 m2 – ig / 9 000 Ft
150 - 300 m2 / 8 000 Ft
300 m2 – től / 7 000 FtLÁTVÁNYTERVEZÉS

6 000 Ft


Amennyiben tervezési folyamatunk és referenciáink megnyerték tetszését, várjuk megtisztelő megkeresését.
REFERENCIA    KAPCSOLAT   TERVEZÉSI OPCIÓK