Loading
Oldal betöltése

TERVEZÉSI FOLYAMAT

ISMERKEDÉS / interjú
Mindenre kiterjedően mérjük fel az igényeket, több egyeztetés alkalmával ismerjük meg a tervezési feladatot, a tulajdonosok elképzeléseit, stílusát, anyagi lehetőségeit.

HELYSZÍNI FELMÉRÉS (felújítás esetén)
Helyszíni bejárás során ismerjük meg az ingatlan adottságait és vesszük fel méreteit, majd elkezdjük az egyeztetést a térszervezési, valamint az átalakítással járó technikai megoldásokkal kapcsolatban.

BERENDEZÉSI ALAPRAJZ KÉSZÍTÉSE
A felmért igények és a már meglévő információink szerint készítjük el a berendezési alaprajzot. Ennek alapján ismertetjük a helyiségek méretét, kapcsolatát és funkcióját, valamint a berendezési tárgyak, egyedi épített bútorok alakulását.

KÖLTSÉGKONSZIGNÁCIÓ KÉSZÍTÉSE (igény szerint)
A folyamat legelején kitérünk az anyagi lehetőségekre, a projekttel kapcsolatos elképzelésekre, hogy tisztában legyünk a gyakorlati megvalósulás realitásával. Igény szerint költségkonszignációt készítünk, mely a folyamat során segítségünkre lehet az anyagiak nyomon követesében.

3D - FOTOREALISZTIKUS LÁTVÁNYTERVEZÉS (igény szerint)
A fotorealisztikus látványtervek kiválóan illusztrálják a belső terek, épített bútorok és a berendezés alakulását. Ennél az opciónál nem a teljes ingatlanról, hanem Megrendelőink által preferált és kiválasztott helyiségekről készülnek látványtervek.

RÉSZLETTERVEK KÉSZÍTÉSE
Az alábbi részlettervek biztosítják, hogy a megtervezett ingatlan Megbízóink korábban felmért igényei szerint épüljön meg:

  • bontási – újraépítési terv (felújítás esetén)
  • válaszfalak és beltéri nyílászárók pozicionálási terve (új építés esetén)
  • szárazépítészeti terv (álmennyezet - gk. rendszerek / fűtés – hűtés felületek)
  • vizesgépészeti kiállások pozicionálási terve
  • elektromos kiállások pozicionálási terve / lámpakiosztás – kapcsolás
  • elektromos kiállások pozicionálási terve / dugaljkiosztás
  • burkolási és felületképzési terv
  • burkolatkiosztási terv (hidegburkolattal érintett felületek)


EGYEDI ÉPÍTETT BÚTORTERVEK KÉSZÍTÉSE
Az egyedi tervezésű épített bútoroknak több előnyük van a készen vásárolt darabokkal szemben. A helyi adottságokat, méreteket figyelembe véve és integrálva készülnek a bútortervek. A tervezés megkezdése előtt részletesen feltérképezzük az igényeket, melynek segítségével előszobánk, konyhánk és tárolószekrényeink valóban a mi használati szokásaink szerint épülnek meg.

LAKBERENDEZÉS
A lakberendezési folyamat részét képezi a beépítésre kerülő elemek (burkolatok, szaniterek, csaptelepek, nyílászárók, egyedi tervezésű épített bútor anyagok) kiválasztása. Továbbá döntés születik a felületképzésről (falszínek, tapéták, designfestés, egyedi falburkolatok), lámpatestekről, mobiliáról (mobil bútorok), lakástextilről és a dekorációról. Végeredményképpen minden kiválasztott elem és berendezési tárgy, egymást támogatva és kiegészítve alkotnak egységet, egy illetve több szintes ingatlan esetén is.

KIVITELEZÉSI FOLYAMAT TÁMOGATÁSA
Tervezők magyarázattal, tanácsadással segítik a kivitelezés során - tervekkel kapcsolatban - felmerülő szakkérdések megoldását, és szükséges időközönként megjelennek az építési helyszínen.


TERVÉSI DÍJSZABÁS / M2 ÁRAK:
BELSŐÉPÍTÉSZET ÉS LAKBERENDEZÉS

150 m2 – ig / 12 000 Ft
150 - 300 m2 / 11 000 Ft
300 m2 – től / 10 000 FtLÁTVÁNYTERVEZÉS

6 000 Ft


Amennyiben tervezési folyamatunk és referenciáink megnyerték tetszését, várjuk megtisztelő megkeresését.
REFERENCIA    KAPCSOLAT   TERVEZÉSI OPCIÓK