Loading
Oldal betöltése

TERVEZÉS

Tervezőként, lakberendezőként, elsődleges feladatom olyan esztétikus, harmonikus és funkcionális életterek kialakítása, amelyekben megrendelőim kellemesen töltik pihenőidejüket, illetve végzik munkájukat.

Otthonuk, valamint munkahelyünk megteremtése természetesen nem merül ki a berendezési tárgyak elhelyezésében. Fontos alkotó elemei egyebek között a téralakítás/térkihasználás, a különböző élethelyzetekre szabott, egyedi tervezésű bútorok tárolási és rendszerezési lehetőségének biztosítása, az egyes helyiségek optimális megvilágítása.
Mivel e döntéseink általában hosszú távra szólnak, lényeges szempont az is, hogy új otthonunk minden részlete bennünket szolgáljon és tükrözzön vissza.

EGYÜTTMŰKÖDÉSI LEHETŐSÉGEK

Lakberendezés
 

Amennyiben otthonunk kész a bútorok, berendezési tárgyak fogadására, a lakberendezési folyamat során, a színek, textúrák, formák, textilek összehangolásával válik valódi OTTHONNÁ.

Tervdokumentáció készítés
(tervezői művezetés)

A tervdokumentáció elkészítése során alakítjuk ki azt a koncepciót, amely megbízóink személyes elképzeléseinek, élethelyzetének megfelel.
A kivitelezési folyamatot figyelemmel kísérve bizonyosodunk meg a tervszerű megvalósulásról.

Együttműködés generál kivitelezővel
 

Lehetőséget biztosítunk olyan - referenciával rendelkező - kivitelezők megbízására, akikkel hosszú évek óta folyamatosan együtt dolgozunk.

A közös munkák alkalmával sokszor alakul ki szoros kötelék megbízóimmal, hiszem együtt tervezzük és valósítjuk meg a megálmodott otthont.
Vannak, akikkel kéz a kézben járjuk végig a közös utat, vannak akik részt vesznek bizonyos döntésekben, míg mások teljes szabadságot adnak.

 • ISMERKEDÉS
  Több személyes találkozó alkalmával ismerjük meg a tervezési feladatot, a tulajdonosok élethelyzetét, stílusát, álmait, kívánságait, anyagi lehetőségeit. Ebben a folyamatban inspirációs képek lehetnek segítségünkre.
 • HELYSZÍNI FELMÉRÉS
  Helyszíni bejárás során felvesszük az ingatlan méreteit és elkezdjük az egyeztetést a térszervezési, valamint az átalakítással járó technikai megoldásokkal kapcsolatban.
 • ALAPRAJZI TERVKÉSZÍTÉS
  Összegyűjtött információink alapján készítjük el a berendezési alaprajzot, amely ismerteti a helyiségek pontos méretét és funkcióját, valamint a berendezési tárgyak, egyedi beépített bútorok méretét és elhelyezkedését.
 • KÖLTSÉGBECSLÉS
  Az élethelyzetekből és különböző igényekből adódóan, minden otthon kialakítása más és más, ezért más a költség vonzata is. Az első találkozáskor kitérünk az anyagi lehetőségekre, elképzelésekre. Igény szerint a folyamat során segítünk az anyagiakat figyelemmel kísérni, hogy a kívánt kereten belül maradjunk.
 • 3D - FOTOREALISZTIKUS LÁTVÁNYTERVEK
  Lehetőség van látványtervek készítésére, mely nem automatikus tartozéka a tervezési folyamatnak. Díjazása egyéni megállapodás alapján történik.
 • A részlettervek elkészítése biztosítja, hogy az új otthon tulajdonosai egyéni szokásait, igényeit szolgálja minden téren.
  Az alábbi tervek készülnek:
  • bontási – újraépítési terv / szárazépítészeti terv (fűtés – hűtés felületek)
  • vizesgépészeti kiállások pozicionálási terve
  • elektromos kiállások pozicionálási terve / lámpakiosztás – kapcsolás
  • elektromos kiállások pozicionálási terve / dugaljkiosztás
  • burkolási és felületképzési terv
  • burkolatkiosztási terv (minden hidegburkolattal érintett helyiségre)
  • egyedi épített bútorok alaprajza
  • egyedi épített bútorok gyártmányterve / konyha, tárolószekrények, médiafal, ...

ANYAGVÁLASZTÁS / LAKBERENDEZÉS
Minden megbízás alkalmával sor kerül a falszínek, burkolatok, szaniterek, tapéták / designfestékek, egyedi tervezésű és kivitelezésű bútor színek kiválasztására.
Amennyiben a közös munka kiterjed a lakberendezésre is, további alkalmak során vásároljuk meg a lakástextileket, lámpatesteket, mobil bútorokat, dekorációs tárgyakat.

Amennyiben tervezési folyamatunk és referenciáink megnyerték tetszését, várjuk megtisztelő megkeresését.
REFERENCIA   KAPCSOLAT